Dags att betala terminsavgift för de med egna hästar som rider i ridhus eller på utebanor. Alla som kommer med hästar till klubben ska före de rider på någon av banorna betala avgiften. Är avgiften inbetald på bankgiro ska kvitto uppvisas utan anmodan för ansvarig personal första gången man kommer.

Finns ingen ansvarig på anläggningen kontakta kontoret påföljande vardag. Avgiften faktureras, meddela kansliet@prk.nu om du vill lösa terminskort.

Undantag från avgiften är de som rider egen häst på ridklubbens läger eller på lektion ( gäller endast vid denna tid ), de som står uppstallade på ridklubben ( ingår i hyran ) samt vid tävlingar. Vid alla andra träningar och kurser ska avgift erläggas. Avgiften kan gälla för hästen alternativt ryttaren. Ange vilket vid inbetalning.

Den som löser terminskort ansök om tillträde till ridhus och banor Piteå Ridklubb på Facebook. Där skriver du om du rider för någon instruktör ( andra kan rida samtidigt ) eller ska hoppa då det inte är bokat.

 

Avgifter :

Terminshyra egna ryttare ( tävlar för PRK )
  • Period VT 1 januari – 30 juni
  • Period HT 1 juli – 31 december – 800 kr
  • Endast utebana, gäller utesäsongen – 800 kr
  • Terminshyra ( tävlande för annan klubb ) – 1 000 kr
  • Banhyra enstaka tillfälle , 100 kr/tillfälle som medlem.  150 kr utan medlemskap.
  • Banhyra vid kurs arrangerad av PRK 60 kr / tillfälle medlem 100 kr per tillfälle ej medlem ( kan variera )

Övrig uthyrning eller bokning av ridhus och banor förhandlas med ridskolechefen. Följ ridhusregler.

Ridhusschema finns endast på hemsidan, och endast under inomhusperioden.

Tillse att material som använts plockas bort, eventuell gödsel mockas undan samt om du är sist att du släcker belysningen.